Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Konya Son Dakika Deprem - Bolu'dan son dakika deprem haberi! İstanbul'da da ... - 29 eylül 2020 salı 22:19.

Konya Son Dakika Deprem - Bolu'dan son dakika deprem haberi! İstanbul'da da ... - 29 eylül 2020 salı 22:19.. Konya'da bugün saat 10.03'de, ilgın i̇lçesi'nin gölyaka mahallesi'nde richter ölçeğine göre 3.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin son depremler listesine göre konya tuzlukçu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. — afad deprem (@depremdairesi) february 9, 2021. Son dakika konya depremi kandilli'nin verilerine yansıdı. Konya'nın tuzlukçu ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssünün ereğli olduğu açıklanırken derinliğinin. Konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 18.51'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Susuz 30 mart 2021 12:27 son deprem. Afad'da yer alan son dakika bilgisine göre konya tuzlukçu'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı.

Uzmanlardan son dakika kritik deprem uyarısı: Türkiye'de ...
Uzmanlardan son dakika kritik deprem uyarısı: Türkiye'de ... from i12.haber7.net
Konya son dakika deprem haberi: 29 eylül 2020 salı 22:19. Konya 'dan gelen son dakika bilgisine göre bir deprem meydana geldiği bildirildi. Afad verilerine göre konya tuzlukçu'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 18.51'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Susuz 30 mart 2021 12:27 son deprem. Son dakika | konya'da 4.0 büyüklüğünde deprem!

(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Deprem yerin 7.01 km altında gerçekleşti. Dün 5.1 şiddetinde deprem yaşayan niğde'nin ardından bugün de komşu ili konya'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Susuz 30 mart 2021 12:27 son deprem. Kandilli rasathanesi'nin paylaştığı bilgiye göre, konya'nın tuzlukçu ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 12 km derinlikte olduğu öğrenilen deprem, konya ve alanya genelinde de hissedildi. Afad'ın aktardığı bilgiye göre konya'nın derebucak ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli 25 haziran son depremler. Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. Konya'da 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'da birer dakika arayla 4.7, 4.0 ve 4.1 büyüklüğünde 3 deprem meydana geldi. Konya'nın emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre merkez üssü konya'nın tuzlukçu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad depremin büyüklüğünü, 4.7 olarak duyurdu.

Konya son dakika deprem haberi: Afad'da yer alan son dakika bilgisine göre konya tuzlukçu'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'dan bir son dakika deprem haberi geldi. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre merkez üssü konya'nın tuzlukçu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika deprem verilerine göre, konya'da 3.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA - Konya'da 4.7 şiddetinde deprem! Ankara ve ...
SON DAKİKA - Konya'da 4.7 şiddetinde deprem! Ankara ve ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Son dakika | konya'da 4.0 büyüklüğünde deprem! Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre merkez üssü konya'nın tuzlukçu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 18.51 olarak açıklanırken derinliği 7.01 km olarak belirtildi. Konya 'dan gelen son dakika bilgisine göre bir deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin merkez üssünün ereğli olduğu açıklanırken derinliğinin. Deprem çevre illerden de hissedildi! Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Deprem antalya ve isparta başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

29 eylül 2020 salı 22:19.

Son dakika haberine göre, konya'nın emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Susuz 30 mart 2021 12:27 son deprem. Konya'da 9 haziran 2021 deprem meydana geldi. Konya'dan bir son dakika deprem haberi geldi. Konya 'dan gelen son dakika bilgisine göre bir deprem meydana geldiği bildirildi. 29 eylül 2020 salı 22:19. Konya yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. 10 dakika içerisinde 4 farklı ceza yedi, otomobili bağlandı. * konya'nın tuzlukçu ilçesinde, saat 18.51'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın aktardığı bilgiye göre konya'nın derebucak ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem antalya ve isparta başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu.

Konya'nın emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Depremin merkez üssünün ereğli olduğu açıklanırken derinliğinin. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Konya'nın tuzlukçu ilçesinde saat 18.51'de 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Haberi: Konya Peş Peşe Yaşanan ...
Son Dakika Deprem Haberi: Konya Peş Peşe Yaşanan ... from www.emlak365.com
Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. Konya'nın tuzlukçu ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremi çok şiddetli hissettiklerini dile getiren cin, aynı şimşek, yıldırım atar gibi deprem oldu. 1 dakika sonra saat 18.52'de gerçekleşen deprem afad'ın verilerine göre 7 km derinlikte hissedildi. Afad verilerine göre konya tuzlukçu'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saati 18.51 olarak açıklanırken derinliği 7.01 km olarak belirtildi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

Kandilli rasathanesi'nin paylaştığı bilgiye göre, konya'nın tuzlukçu ilçesi merkezli 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yapılan açıklamada, konya tuzlukçu merkez üslü bir deprem daha yaşandığına yer verildi. Konya'nın emirgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün ereğli olduğu açıklanırken derinliğinin. 1 dakika sonra saat 18.52'de gerçekleşen deprem afad'ın verilerine göre 7 km derinlikte hissedildi. Konya yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Yaşanan depremlerin saatini ve büyüklüğünü anlık olarak takip etmek mümkün. Bu depremden sadece 4 dakika sonra 3.8 büyüklüğünde bir sarsıntı daha yaşandı. 10 dakika içerisinde 4 farklı ceza yedi, otomobili bağlandı. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre merkez üssü konya'nın tuzlukçu ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın cihanbeyli ilçesinde meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Koronavirüs salgınında son 24 saat. Dün 5.1 şiddetinde deprem yaşayan niğde'nin ardından bugün de komşu ili konya'da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da meydana gelen 4.5 büyüklüğünde deprem, başta isparta olmak üzere çevre illerden de hissedildi.

Konya'nın tuzlukçu ilçesinde 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi konya son dakika. — afad deprem (@depremdairesi) february 9, 2021.